PROKORN® čtverec
PROKORN® čtverec
Receptura
| Množství | Výrobek | |
|---|---|---|
| Těsto | 50% | mouka pšeničná hladká |
| 50% | Panomix PROKORN® | |
| 3% | Droždí čerstvé | |
| 54% | Voda | |
| Dekorace | 100% | Posyp PROKORN® |
Příprava
Míchání: 8 minut pomalu, 5 minut rychle
Teplota těsta: 28°C
Čas odpočinku těsta: 10 minut
Tvarování a dekorování: Do klonků po odkynutí narazíme určenou raznicí a přetočíme.
Čas kynutí výrobku: 40 minut, teplota kynárna 35°C, vlhkost 75%
Doba a teplota pečení: I. 250°C, s párou, zavřený tah, 2 minuty
II. 230°C, bez páry, otevřený tah, 8 minut
III. 230°C, bez páry, otevřený tah, 2 minuty
Products
Panomix PROKORN®
Směs pro výrobu vícezrnného chleba a pečiva. Vynikající senzorické vlastnosti, vysoký obsah vlákniny, s přídavkem minerálních látek (železa a vápníku).
Posyp PROKORN®
Jemný posyp z pšeničné krupice pro dekoraci pekařských výrobků.
Posyp PROKORN®
Jemný posyp z pšeničné krupice pro dekoraci pekařských výrobků.