Pekařské receptury
Rustikální pečivo

Receptura

Množství Surovina
80 % pšeničná mouka spec.
25 % Lactokorn 2.0
20 % žitná mouka chlebová
4 % droždí
4 % olej
2,3 % sůl
1,5 % Non-E PremiumBack
65 % voda

Příprava

    Míchání: 3 min. pomalu, 5 min. rychle

    Teplota těsta: 29°C

    Čas odpočinku těsta: 15 min.

    Tvarování a dekorování: Do požadovaného tvaru, po nakynutí můžeme dekorovat řezem.

    Čas kynutí těsta: 45 min.

    Doba a teplota pečení:

    I. 250°C, s párou, zavřený tah, 2 min.

    II. 250°C, bez páry, zavřený tah, 8 min.

    III. 250°C, bez páry, otevřený tah, 2 min.

Rustikální pečivo