Vícezrnné pečivo Vícezrnné pečivo

Rustikální pečivo

Receptura

Množství Výrobek
80 % pšeničná mouka spec.
25 % Lactokorn 2.0
20 % žitná mouka chlebová
4 % droždí
4 % olej
2,3 % sůl
1,5 % PremiumBack Pro
65 % voda

Příprava

Míchání: 3 min. pomalu, 5 min. rychle

Teplota těsta: 29°C

Čas odpočinku těsta: 15 min.

Tvarování a dekorování: Do požadovaného tvaru, po nakynutí můžeme dekorovat řezem.

Čas kynutí těsta: 45 min.

Doba a teplota pečení:

I. 250°C, s párou, zavřený tah, 2 min.

II. 250°C, bez páry, zavřený tah, 8 min.

III. 250°C, bez páry, otevřený tah, 2 min.

Rustikální pečivo

Products

Premiumback Pro

Přípravek pro výrobu běžného a jemného pečiva. Lepší vlastnosti při zpracování, dobrý objem pečiva.

Lactokorn 2.0

Charakteristickou chuť, vůni a barvu této směsi vytváří kombinace špaldové celozrnné, sójové a žitné mouky, spolu se sladovým produkty. Špaldová mouka je chuťově výraznější než jiné mouky a má oříškovou příchuť, sójová mouka zvyšuje nutriční hodnotu směsi. Směs neobsahuje přípravek. Je vhodná pro vícezrnných chléb a pečivo "bez éček", pro řemeslné i průmyslové zpracování na linkách.