Vícezrnné pečivo Vícezrnné pečivo

Vícezrnné pečivo Sládkovo zrno

Receptura

Množství Výrobek
100 % pšeničná mouka spec.
20 % Sládkovo zrno
4 % olej
3,5 % droždí
2,5 % sůl
55 % voda

Příprava

Míchání: 3 min. pomalu, 5 min. rychle

Teplota těsta: 28°C

Hmotnost navážky: 75 g

Čas odpočinku těsta: 15 min.

Tvarování a dekorování: Do požadovaného tvaru pečiva.

Čas kynutí těsta: 45 min.

Doba a teplota pečení:

I. 250°C, s párou, zavřený tah, 2 min.

II. 250°C, bez páry, zavřený tah, 8 min.

III. 250°C, bez páry, otevřený tah, 2 min.

Vícezrnné pečivo Sládkovo zrno

Products

Sládkovo zrno

Směs pro výrobu vícezrnného pečiva a chleba. Přírodní ječný kvas a sladový ječný extrakt výrobkům dodává medově zbarvenou střídu s příjemnou, lehce nasládlou chutí po sladu. Směs vhodná pro čerstvé i mražené pečivo, pro řemeslné i průmyslové zpracování.

Sládkovo zrno

Směs pro výrobu vícezrnného pečiva a chleba. Přírodní ječný kvas a sladový ječný extrakt výrobkům dodává medově zbarvenou střídu s příjemnou, lehce nasládlou chutí po sladu. Směs vhodná pro čerstvé i mražené pečivo, pro řemeslné i průmyslové zpracování.