Sýrové profiterolky
Sýrové profiterolky
Receptura
| Množství | Jednotka | Výrobek | |
|---|---|---|---|
| Hmota | 160 | g | Jello Total |
| 240 | g | Voda (50°C) | |
| 60 | g | Chedar (strouhaný) | |
| 60 | g | Ementál (strouhaný) | |
| Dekorace | 20 | g | Chedar (strouhaný) |
Příprava
Jello Total s teplou vodou mícháme lyrou na 1. rychlostní stupeň šlehacího stroje po dobu 3 min. a následně na 2. rychlostní stupeň po dobu 7 minut. Na konci míchání přidáme strouhaný sýr Chedar a Ementál( nebo jiný sýr výrazné chuti ). Z hmoty stříkáme na plech malé kuličky, posypeme strouhaným Chedarem a pečeme při 190 - 210 °C po dobu 25 - 35 min. Po vychladnutí plníme libovolnou náplní.
Více informací
Receptura na 20 profiterolek.
Products
Jello Total
Kompletní směs pro výrobu odpalované hmoty bez použití vajec, snadná příprava, velký objem a trvanlivost hotových korpusů.