Úvod » Receptury » Cukrářské receptury » Dorty » Cappuccino velvet cake

Cappuccino velvet cake

Cappuccino velvet cake
Množství Surovina
Korpus: 1100 g Jung Basis
360 g vaječná melanž
360 g olej
360 g podmáslí zakysané
110 g Compound Irská káva
Náplň: 600 g Džem s černým rybízem pasírovaný
Krém: 1400 g Ken nata 35%
300 g Zeesan Neutral
400 g voda
Dekorace: 200 g černý rybíz

Korpus: Všechny suroviny mícháme lyrou na 1. rychlostní stupeň šlehacího stroje po dobu 5 min. Hmotu dávkujeme do 6 kulatých forem o průměru 18 cm. Pečeme při teplotě 170-180°C po dobu 35-45 min. Na každý dort použijeme jeden a půl korpusu.

Krém: Smetanu vyšleháme. Vodu smícháme se Zeesanem a vmícháme do vyšlehané šlehačky.

Kompletace: Upečené korpusy prokrojíme, zatřeme černorybízovým džemem a krémem, dekorujeme černým rybízem.

Suroviny na 4 ks á 1210 g.

Přejít na obsah | Přejít na navigaci