Bretaňský koláč

Bretaňský koláč
Množství Surovina
Těsto: 250 g Golden Pie
150 g Vaječná melanž
150 g Olej
25 g Voda
Náplň: 400 g Jablečné řezy
50 g Ořechy (sekané)
Dekorace: 40 g ZeLa Creme
40 g Cukr
40 g Mandlové lupínky

Těsto: Všechny suroviny mícháme lyrou na 1. rychlostní stupeň po dobu 4 min.

Kompletace: Do vymazané formy nalijeme polovinu těsta. Na těsto naskládáme polovinu jablečných řezů a zasypeme ořechy. Náplň zatřeme zbývající polovinou těsta a poklademe druhou polovinou jablečných řezů. ZeLa Creme rozpustíme, smícháme s cukrem a mandlovými lupínky a natřeme na náplň. Pečeme při 180°C 40-45 min.

Přejít na obsah | Přejít na navigaci