Bretaňský koláč
Bretaňský koláč
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto: | 250 g | Golden Pie |
150 g | Vaječná melanž | |
150 g | Olej | |
25 g | Voda | |
Náplň: | 400 g | Jablečné řezy |
50 g | Ořechy (sekané) | |
Dekorace: | 40 g | ZeLa Creme |
40 g | Cukr | |
40 g | Mandlové lupínky |
Příprava
Těsto: Všechny suroviny mícháme lyrou na 1. rychlostní stupeň po dobu 4 min.
Kompletace: Do vymazané formy nalijeme polovinu těsta. Na těsto naskládáme polovinu jablečných řezů a zasypeme ořechy. Náplň zatřeme zbývající polovinou těsta a poklademe druhou polovinou jablečných řezů. ZeLa Creme rozpustíme, smícháme s cukrem a mandlovými lupínky a natřeme na náplň. Pečeme při 180°C 40-45 min.
Products
Jablečné
Zpracovaná, nepřislazovaná jablka ve vlastní šťávě, tepelně ošetřená a vakuově balená v PE sáčcích. Vhodná do pekařských a cukrářských výrobků - jako náplň do koláčů, jablkových závinů, třených hmot a do knedlíků.
Krémový margarín
Krémový margarín pro přípravu krémů a třených hmot, máslová chuť, znamenitý nášleh, dobrá stabilita na výdrž i v řezu, vysoká vaznost vody.
Golden Pie
Směs pro výrobu koláčů z lité třené hmoty, chlebíčků či muffinů. Těžší hmota, kterou ovoce nepropadá. Těsto po upečení zůstává dlouho vláčné. Vyznačuje se zlatavou barvou, méně sladkou chutí a vanilkovou vůní.