![Cukrářské receptury Cukrářské receptury](https://www.zeelandia.cz/receptury/cukrarske-receptury/@@images/image-1280-00b8ec16af3eb9a54bc2ca730367e66a.png)
![Cukrářské receptury Cukrářské receptury](https://www.zeelandia.cz/receptury/cukrarske-receptury/@@images/image-768-b0740a5ded6dc728569f27ab7973bdf6.png)
Mandlový chlebíček
Mandlový chlebíček
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto: | 870 g | Golden Pie |
523 g | Vaječná melanž | |
523 g | Olej | |
84 g | Voda | |
100 g | Marzipan | |
Dekorace: | 200 g | Mandle (sekané) |
Příprava
Těsto: Marcipán rozdrobíme na malé kousky a vložíme do kotle s ostatními surovinami. Všechny suroviny mícháme lyrou na 1. rychlostní stupeň šlehacího stroje, dokud těsto není vymíchané do hladka.
Kompletace: Připravené a odlučovací emulzí CARLEX® vystříkané chlebíčkové formy vysypeme mandlemi. Poté nadávkujeme připravenou hmotu do formy a pečeme při 150-180°C cca 60 min. (dle typu pece).
![Mandlový chlebíček](https://www.zeelandia.cz/receptury/cukrarske-receptury/babovky-beranky/mandlovy-chlebicek/@@images/image-400-c181f7f471e0f46f7c75f4999b9990fb.jpeg)
Products
Maro Marzipan 1:3
Pravý holandský marcipán určený pro modelování nebo dekoraci cukrářských výrobků, standardně dodáván v poměru 1:3 (mandlová hmota : cukr).
Golden Pie
Směs pro výrobu koláčů z lité třené hmoty, chlebíčků či muffinů. Těžší hmota, kterou ovoce nepropadá. Těsto po upečení zůstává dlouho vláčné. Vyznačuje se zlatavou barvou, méně sladkou chutí a vanilkovou vůní.