Kokosový řez
Kokosový řez
Receptura
| Množství | Jednotka | Výrobek | |
|---|---|---|---|
| Korpus | 290 | g | Piškot Vista |
| 260 | g | Vaječná melanž | |
| 55 | g | voda | |
| 65 | g | olej slunečnicový | |
| 125 | g | Kokosová náplň | |
| Náplň 1 | 200 | g | mléko polotučné |
| 200 | g | Kokosová náplň | |
| 240 | g | voda | |
| 100 | g | Topcream | |
| 10 | g | rum | |
| 350 | g | Debic máslo tradiční | |
| Náplň 2 | 50 | g | Fruitful Mango |
| 50 | g | mango pyré |
Příprava
Hmota: Všechny suroviny kromě oleje šleháme po dobu 7 minut na 3. rychlostní stupeň. Na poslední 2 minuty snížíme rychlost a přidáme olej. Forma 20 x 30 cm. Pečeme cca 35-40 minut na 180 °C (dle navážky a typu pece).
Náplně: Kokosovou náplň smícháme s mlékem a necháme odstát. Topcream smícháme s vodou a rumem a necháme odstát. Cca po 20 minutách obě hmoty spojíme dohromady a vyšleháme s máslem. Odebereme cca 1/3, kterou smícháme s Náplní 2.
Kompletace: Vychladlý korpus dvakrát prokrojíme a na první korpus rozetřeme Náplň 1, přiklopíme druhým korpusem a rozetřeme na něj Náplň 2. Zaklopíme posledním korpusem. Rozetřeme tenkou vrstvou Náplně 2. Nakrájíme na požadované kusy, které dozdobíme hladkou špičkou s Náplní 1 a dekorujeme dle vlastní fantazie např. karamelovými vlasy.
Products
Piškot Vista
Směs pro nadýchaný piškotový korpus s pevnou texturou. Ideální na dortové korpusy, do formy na bábovku nebo beránka, použitelná i na pláty.