Cukrářské receptury
Podmáslový dezert s malinou

Skvělý smetanový dezert s podmáslím.

Receptura

Množství Jednotka Surovina
Hmota 5 g Biskvit zelený čaj
3 g Pasterovaná vaječná melanž P
1 g Olej řepkový
1 g Voda
Náplň 3 g Zeesan neutral
5 g Podmáslí zakysané
26 g Milram šlehačka 35%
Poleva 4 g Paletta neutral
2 g Voda
4 g Jam extra malinový

více

Hmota: Všechny suroviny mícháme lyrou na 3. rychlostní stupeň. Hmotu rozetřeme do plátu na plech 60 x 40 cm. Pečeme při teplotě 180-200 °C cca 7-10 min. (dle typu pece).

Náplň: Smetanu vyšleháme. Ztužovač Zeesan neutrál rozmícháme v podmáslí a přidáme požadované množství šlehačky.

Komletace: Z plátu vykrájíme pomocí tvořítka kolečka. Silikonovou formu naplníme smetanovou náplní s podmáslím a zaklopíme vykrojeným korpusem. Po zamrazení vyklopíme z formy a dekorujeme Palettou neutral smíchanou s džemem Darinka malina.

Podmáslový dezert s malinou