Cukrářské receptury Cukrářské receptury

ChocNut cake (ganáž)

Receptura

Množství Výrobek
Korpus: 720 g ChocNut cake
140 g Vaječná melanž
140 g Voda
Ganáž: 500 g Scaldis Dark
500 g Milram šlehačka 35%

Příprava

Korpus: Všechny suroviny mícháme lyrou na 1. rychlostní stupeň po dobu 4 min. Z hmoty natřeme plát 60x40 cm a pečeme.

Ganáž: Scaldis svaříme se šlehačkou.

Kompletace: Z plátu kulatým ráfkem vykrojíme korpus požadované velikosti a vložíme na dno ráfku. Korpus zasypeme nalámanými kousky zbývajícího plátu a prolijeme ganáží.

ChocNut cake (ganáž)

Products

Milram 35%

Živočišná šlehačka ošetřená metodou UHT, obsahuje 35 % tuku, má velký a stabilní nášleh, přijemnou senzoriku a prodlouženou trvanlivost. I při absenci ztužovače si zachovává tvar.

Scaldis

Imitace čokolády určená k dekorování cukrářských výrobků. Základem je rostlinný tuk podobný kakaovému máslu, má příjemnou čokoládovou chuť i vůni. Rychle se rozpouští, zůstává dlouho lesklý a je stabilní i při vyšších teplotách. Je velmi plastický, proto je vhodný pro kreativní zdobení moderních cukrářských výrobků a namáčení ovoce.

ChocNut Cake

Směs s celými jádry pražených lískových oříšků pro výrobu třených hmot. Světle hnědá třená hmota s chutí mléčné čokolády, vhodná pro korpusy nebo chlebíčky pečené v tvořítkách (cakes).

KEN nata 35%

Živočišná šlehačka ošetřená metodou UHT, obsahuje 35 % tuku, má velký a stabilní nášleh, přijemnou senzoriku a prodlouženou trvanlivost.