Cukrářské receptury
Bonnie (müsli kostka)

Receptura

Množství Jednotka Surovina
Korpus 440 g Mamas pie
124 g ZeLa Delikatess
35 g Voda
Náplň 120 g On červený rybíz termost.
500 g Čokoláda Arabesque NOIR 58
300 g Milram smetana ke šlehání 35%
200 g Müsli kokosové
Dekorace 80 g Müsli kokosové

Příprava

    Receptura na 1 plech (cca 20ks)

    Korpus: Všechny suroviny vymícháme v hladké těsto. Těsto dáme na cca 20 min. do lednice. Z těsta rozválíme 5 mm silný plát, vykrojíme dle ráfku 30x20 cm a vložíme na dno formy. Na těsto rozetřeme ovocnou náplň a přiklopíme druhým plátem. Pečeme při teplotě 220°C cca 15-18 min. (dle typu pece). Dáme vychladit.

    Náplň: Šlehačku svaříme a nalijeme na čokoládu. Necháme, dokud se čokoláda sama nerozpustí. Důkladně promícháme, přisypeme müsli a znovu promícháme. Hmotu nalijeme na vychlazené upečené pláty ve formě.

    Dekorace: Po částečném zatuhnutí povrch dekorujeme müsli a vychladíme. Krájíme horkým nožem.

Bonnie (müsli kostka)