Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Citrónový páj

Receptura

Množství Výrobek
Korpus: 1000 g Mamas Pie
280 g Debic máslo tradiční
80 g Voda
Náplň: 1000 g Tvarohová náplň Standard
300 g Frutafill citrónový

Příprava

Korpus: Směs se studeným máslem mícháme lyrou nebo hákem na 1. rychlostní stupeň do konzistence drobenky. Přilijeme vodu a vymícháme. Těsto vyválíme na 5 mm silný plát, který položíme na dno formy.

Kompletace: Na těsto natřeme tvarohovou náplň a poté Frutafill. Zbytek základního těsta rozválíme a ručně rádýlkem nakrájíme na proužky, které pak skládáme přes sebe na vrch koláče do mřížky, nebo pomocí speciální mřížkové formy vytvoříme mřížku na vrch koláče. Pečeme 40-45 min. při 180°C.

Citrónový páj

Products

Mamas Pie

Kompletní směs pro výrobu speciálních korpusů z kategorie pevných těst. Elastické, dobře zpracovatelné těsto, které nevyžaduje odležení v chladu. Nachází široké uplatnění v cukrářské výrobě (košíčky na tartaletky, mřížkové koláče, máslové sušenky, třené pečivo atp.).

Tvarohová náplň Standard

Hotová termizovaná tvarohová náplň k přímému použití, stálá kvalita a konzistence, snadné a rychlé použití, stabilita při pečení, dobré senzorické vlastnosti, prodloužená trvanlivost.