Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Švestkový koláč

Receptura

Množství Jednotka Výrobek
Těsto 870 g Golden Pie
520 g Vaječná melanž
520 g olej
90 g voda
Náplň 600 g švestky (čerstvé vypeckované)
8 g Saftia
Drobenka 150 g hrubá mouka
50 g Debic máslo tradiční
100 g cukr krupice
2 g skořice

Příprava

Těsto: Všechny suroviny mícháme lyrou na rychlost č. 1 po dobu 5 minut. Těsto rozetřeme na plech o rozměru
60 x 20 cm.

Kompletace: Švestky smícháme se Saftií a naskládáme na těsto, posypeme drobenkou a pečeme 50 - 55 minut na 165 °C.

Švestkový koláč

Products

Golden Pie

Směs pro výrobu koláčů z lité třené hmoty, chlebíčků či muffinů. Těžší hmota, kterou ovoce nepropadá. Těsto po upečení zůstává dlouho vláčné. Vyznačuje se zlatavou barvou, méně sladkou chutí a vanilkovou vůní.