Švestkový koláč
Švestkový koláč
Receptura
| Množství | Jednotka | Výrobek | |
|---|---|---|---|
| Těsto | 870 | g | Golden Pie |
| 520 | g | Vaječná melanž | |
| 520 | g | olej | |
| 90 | g | voda | |
| Náplň | 600 | g | švestky (čerstvé vypeckované) |
| 8 | g | Saftia | |
| Drobenka | 150 | g | hrubá mouka |
| 50 | g | Debic máslo tradiční | |
| 100 | g | cukr krupice | |
| 2 | g | skořice |
Příprava
Těsto: Všechny suroviny mícháme lyrou na rychlost č. 1 po dobu 5 minut. Těsto rozetřeme na plech o rozměru
60 x 20 cm.
Kompletace: Švestky smícháme se Saftií a naskládáme na těsto, posypeme drobenkou a pečeme 50 - 55 minut na 165 °C.
Products
Golden Pie
Směs pro výrobu koláčů z lité třené hmoty, chlebíčků či muffinů. Těžší hmota, kterou ovoce nepropadá. Těsto po upečení zůstává dlouho vláčné. Vyznačuje se zlatavou barvou, méně sladkou chutí a vanilkovou vůní.