Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Rybízový koláč se sněhovou čepicí

Receptura

Množství Jednotka Výrobek
Těsto 500 g Golden Pie
300 g Vaječná melanž
300 g olej
50 g voda
Náplň 400 g rybíz červený čerstvý
15 g Saftia
Sněhová hmota 120 g Bianca
120 g voda
120 g cukr moučkový

Příprava

Těsto: Všechny suroviny mícháme lyrou na rychlost č. 1 po dobu 5 minut. Těsto rozetřeme na plech rozměru 60 x 20 cm.

Náplň: Rybíz smícháme se Saftií, nasypeme na těsto.

Kompletace: Pečeme 40 minut na 165 °C, poté vyndáme z pece, potřeme sněhovou hmotou vyšlehanou do tuha, zvýšíme teplotu na 190 °C a pečeme asi 15 minut, než bude sněhová hmota chytat zlatavý nádech.

Rybízový koláč se sněhovou čepicí

Products

Golden Pie

Směs pro výrobu koláčů z lité třené hmoty, chlebíčků či muffinů. Těžší hmota, kterou ovoce nepropadá. Těsto po upečení zůstává dlouho vláčné. Vyznačuje se zlatavou barvou, méně sladkou chutí a vanilkovou vůní.