Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Malinové brownies

Receptura

Množství Jednotka Výrobek
Těsto 260 g třtinový cukr
160 g Vaječná melanž
190 g Arabesque Noir 72
190 g Debic máslo tradiční
85 g pšeničná mouka hladká
50 g Arabesqeue Blanc 29
50 g Arabesque Lait 34
40 g Arabesque Kakaový prášek
Náplň 200 g Frutafill Malina
Dekorace 300 g Milram 35%
60 g podmáslí
30 g Zeesan Neutral

Příprava

Receptura na 14 ks.

Těsto:
Cukr s vaječnou melanží mícháme lyrou na 2. rychlostní stupeň po dobu 5 min. Přidáme rozpuštěnou hořkou čokoládu s máslem a za pomalého chodu stroje postupně přisypáváme mouku. Bílou a mléčnou čokoládu nasekáme na kousky a vmícháme do hmoty. Těsto nalijeme do ráfku 30x20 cm a pečeme cca 30 min. při 160°C.Cukr s vaječnou melanží míchámelyrou na 2. rychlostní stupeň po dobu5 min. Přidáme rozpuštěnou hořkoučokoládu s máslem a za pomalého choduMalinovébrowniesstroje postupně přisypáváme mouku. Bíloua mléčnou čokoládu nasekáme na kouskya vmícháme do hmoty. Těsto nalijeme doráfku 30x20 cm a pečeme cca 30 min. při160°C. Cukr s vaječnou melanží míchámelyrou na 2. rychlostní stupeň po dobu5 min. Přidáme rozpuštěnou hořkoučokoládu s máslem a za pomalého choduMalinovébrowniesstroje postupně přisypáváme mouku. Bíloua mléčnou čokoládu nasekáme na kouskya vmícháme do hmoty. Těsto nalijeme doráfku 30x20 cm a pečeme cca 30 min. při160°


Dekorace: Smetanu ušleháme. Zeesan smícháme s podmáslím a vmícháme do smetany.

Kompletace: Na vychladlý korpus natřeme Frutafillem Malina. Dekorujeme šlehačkovým krémem.

Malinové brownies

Products

Máslo

Kvalitní máslo zpracované tradiční metodou. Perfektní pro použití při vaření, do krémů, ale i do pekařských výrobků. Příjemná máslová chuť při všech způsobech zpracování.

Máslo

Kvalitní máslo zpracované tradiční metodou. Perfektní pro použití při vaření, do krémů, ale i do pekařských výrobků. Příjemná máslová chuť při všech způsobech zpracování.

Frutafill

Ovocné gelové náplně s vysokým obsahem kusového ovoce (až 90 %), přirozená chuť a vůně čerstvého ovoce, celé plody nebo u větších druhů pokrájené pevné kusy ovoce, struktura ovoce zachována, lze zamrazovat. Výrobkům dodá přitažlivý vzhled, ovocnou chuť a texturu. Široké využití v cukrařině i gastronomii.