Cukrářské receptury
Malinové brownies

Receptura

Množství Jednotka Surovina
Těsto 260 g třtinový cukr
160 g Vaječná melanž
190 g Arabesque Noir 72
190 g Debic máslo tradiční
85 g pšeničná mouka hladká
50 g Arabesqeue Blanc 29
50 g Arabesque Lait 34
40 g Arabesque Kakaový prášek
Náplň 200 g Frutafill Malina
Dekorace 300 g Milram 35%
60 g podmáslí
30 g Zeesan Neutral

Příprava

    Receptura na 14 ks.

    Těsto:
    Cukr s vaječnou melanží mícháme lyrou na 2. rychlostní stupeň po dobu 5 min. Přidáme rozpuštěnou hořkou čokoládu s máslem a za pomalého chodu stroje postupně přisypáváme mouku. Bílou a mléčnou čokoládu nasekáme na kousky a vmícháme do hmoty. Těsto nalijeme do ráfku 30x20 cm a pečeme cca 30 min. při 160°C.Cukr s vaječnou melanží míchámelyrou na 2. rychlostní stupeň po dobu5 min. Přidáme rozpuštěnou hořkoučokoládu s máslem a za pomalého choduMalinovébrowniesstroje postupně přisypáváme mouku. Bíloua mléčnou čokoládu nasekáme na kouskya vmícháme do hmoty. Těsto nalijeme doráfku 30x20 cm a pečeme cca 30 min. při160°C. Cukr s vaječnou melanží míchámelyrou na 2. rychlostní stupeň po dobu5 min. Přidáme rozpuštěnou hořkoučokoládu s máslem a za pomalého choduMalinovébrowniesstroje postupně přisypáváme mouku. Bíloua mléčnou čokoládu nasekáme na kouskya vmícháme do hmoty. Těsto nalijeme doráfku 30x20 cm a pečeme cca 30 min. při160°


    Dekorace: Smetanu ušleháme. Zeesan smícháme s podmáslím a vmícháme do smetany.

    Kompletace: Na vychladlý korpus natřeme Frutafillem Malina. Dekorujeme šlehačkovým krémem.

Malinové brownies