Karamelová roláda s griliášem
Karamelová roláda s griliášem
Receptura
| Množství | Jednotka | Výrobek | |
|---|---|---|---|
| Hmota | 380 | g | Piškot Vista |
| 285 | g | Vaječná melanž | |
| 55 | g | voda | |
| 25 | g | Compound Karamel | |
| Náplň | 470 | g | Milram smetana ke šlehání 35% |
| 140 | g | MIFI karamelová | |
| 100 | g | griliáš |
Příprava
Hmota: Všechny suroviny společně šleháme na 3. rychlostní stupeň po dobu 7 min. Vyšlehanou hmotu rozetřeme na plech a pečeme na 200-220°C cca 8-10 min. (dle navážka a typu pece).
Náplň: Smetanu s Mifi náplní vyšleháme do krémové konzistence.
Komletace: Na vychladlý plát rozetřeme ušlehanou náplň(část náplně si ponecháme na obmaz a dozdobení), posypeme griliášem a roládový plát stočíme. Dáme vychladit a dozdobíme dle fantazie.