Bramborový burger
Bramborový burger
Receptura
| Množství | Výrobek | |
|---|---|---|
| Těsto | 100% | mouka pšeničná hladká T530 |
| 30% | Bramborová směs | |
| 6% | Debic máslo tradiční | |
| 4% | droždí čerstvé | |
| 2,2% | sůl jedlá | |
| 68% | voda | |
| Dekorace | 80% | Vaječná melanž |
| 5% | sezam světlý | |
| 5% | sezam černý |
Příprava
Míchání: 4 min. pomalu + 5 min. rychle
Teplota těsta: 28 °C
Čas odpočinku těsta: 10 min.
Tvarování a dekorování: Klonky těsta o hmotnosti 80g osazujeme na plech. Po nakynutí mašlujeme Vaječnou melanží a dekorujeme sezamem.
Čas kynutí těsta: 50 min.
Doba a teplota pečení:
I. 220°C, mírná pára, zavřený tah, 4 min.
II. 210 °C, bez páry, otevřený tah, 10 min.
Products
Bramborová směs
Směs pro bramborové pečivo či chléb, kterým dodává vláčnost, bramborovou chuť a atraktivní barvu. Je vhodná pro čerstvé, balené i mražené pečivo, pro ruční i průmyslové zpracování.