Ovesný chléb s ořechy
Ovesný chléb s ořechy
Receptura
| Množství | Výrobek | |
|---|---|---|
| Těsto | 50% | mouka pšeničná hladká T530 |
| 50% | Oat Mix | |
| 10% | Amore L Staročeský kvas | |
| 4% | droždí čerstvé | |
| 2,2% | sůl jedlá | |
| 20% | ořechy vlašské | |
| 60% | voda |
Více informací
Míchání: 4 min. pomalu, 6 min. rychle
Teplota těsta: 28 °C
Čas odpočinku těsta: 20 min.
Tvarování a dekorování: Těstový kus necháme vykynout v kruhové ošatce. Dekorujeme libovolně.
Čas kynutí těsta: 40 – 45 min.
Doba a teplota pečení:
I. 250°C, s párou, zavřený tah, 2 min.
II. 230°C, bez páry, otevřený tah, 5 min.
III. 190°C, bez páry, otevřený tah, 33 min.
Products
Oat Mix
Směs na výrobu ovesného pečiva a chleba se skvělou vláčností a delikátní chutí. Směs obsahuje 40% ovsa, je bez soli a zbytečných éček. Je vhodná pro čerstvé, balené i mražené výrobky.