Pekařské receptury Pekařské receptury

Ovesný chléb s ořechy

Receptura

Množství Výrobek
Těsto 50% mouka pšeničná hladká T530
50% Oat Mix
10% Amore L Staročeský kvas
4% droždí čerstvé
2,2% sůl jedlá
20% ořechy vlašské
60% voda

Více informací

Míchání: 4 min. pomalu, 6 min. rychle
Teplota těsta: 28 °C
Čas odpočinku těsta: 20 min.
Tvarování a dekorování: Těstový kus necháme vykynout v kruhové ošatce. Dekorujeme libovolně. 
Čas kynutí těsta: 40 – 45 min.
Doba a teplota pečení:
I. 250°C, s párou, zavřený tah, 2 min.
II. 230°C, bez páry, otevřený tah, 5 min. 
III. 190°C, bez páry, otevřený tah, 33 min.

Ovesný chléb s ořechy

Products

Oat Mix

Směs na výrobu ovesného pečiva a chleba se skvělou vláčností a delikátní chutí. Směs obsahuje 40% ovsa, je bez soli a zbytečných éček. Je vhodná pro čerstvé, balené i mražené výrobky.