Pekařské receptury Pekařské receptury

Ovesný toast

Receptura

Množství Výrobek
Těsto 50% mouka pšeničná hladká T530
50% Oat Mix
3% droždí čerstvé
5% olej řepkový
1,6% sůl jedlá
45% voda

Příprava

Míchání:  4 min. pomalu + 6 min. rychle                        

Teplota těsta:  28 °C                          

Čas odpočinku těsta:  20 min.                          

Tvarování a dekorování: Vytvarovaný kus těsta vložíme do toustové formy a pečeme.

Čas kynutí těsta:  40 min.               

Doba a teplota pečení:
I.  250°C, s párou, zavřený tah, 1 min.
II. 210 °C, bez páry, zavřený tah, 20 min.
III. 210 °C, bez páry, otevřený tah, 10 min.

Více informací

Při dodržení receptury je možné použít benefity:
S vysokým obsahem vlákniny
Zdroj bílkovin
Nutriscore B
Se sníženým obsahem soli (Obsahuje o 25% méně soli než běžné ovesné pečivo)

Ovesný toast

Products

Oat Mix

Směs na výrobu ovesného pečiva a chleba se skvělou vláčností a delikátní chutí. Směs obsahuje 40% ovsa, je bez soli a zbytečných éček. Je vhodná pro čerstvé, balené i mražené výrobky.