

Ovesný toast
Ovesný toast
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Těsto | 50% | mouka pšeničná hladká T530 |
50% | Oat Mix | |
3% | droždí čerstvé | |
5% | olej řepkový | |
1,6% | sůl jedlá | |
45% | voda |
Příprava
Míchání: 4 min. pomalu + 6 min. rychle
Teplota těsta: 28 °C
Čas odpočinku těsta: 20 min.
Tvarování a dekorování: Vytvarovaný kus těsta vložíme do toustové formy a pečeme.
Čas kynutí těsta: 40 min.
Doba a teplota pečení:
I. 250°C, s párou, zavřený tah, 1 min.
II. 210 °C, bez páry, zavřený tah, 20 min.
III. 210 °C, bez páry, otevřený tah, 10 min.
Více informací
Při dodržení receptury je možné použít benefity:
S vysokým obsahem vlákniny
Zdroj bílkovin
Nutriscore B
Se sníženým obsahem soli (Obsahuje o 25% méně soli než běžné ovesné pečivo)

Products
Oat Mix
Směs na výrobu ovesného pečiva a chleba se skvělou vláčností a delikátní chutí. Směs obsahuje 40% ovsa, je bez soli a zbytečných éček. Je vhodná pro čerstvé, balené i mražené výrobky.