Pekařské receptury Pekařské receptury

Lotrinský quiche

Receptura

Množství Výrobek
Těsto: 1000 g Pizza, langoše
400 g ZeLa Creme
400 g voda
30 g cukr
10 g sůl
Náplň. 150 g cibule
100 g ricotta
70 g uzené maso
50 g Vaječná melanž tekutá
6 g sůl
Dekorace: 100 g Eidam strouhaný

Příprava

Míchání: 9 min. pomalu

Čas odpočinku těsta: 30 min. v chladu

Hmotnost navážky: 60 g těsta, 60 g náplně, 15 g dekorace

Tvarování a dekorace: Těsto vyválíme a vložíme na dno malé koláčové formy, naplníme náplní a přiklopíme plátem těsta vytvarovaným speciální mřížkovou formou do mřížky.

Doba a teplota pečení: 220°C, bez páry, otevřený tah, 20 min.

Lotrinský quiche

Products

Pizza, langoše

Kompletní směs pro výrobu těst na pizzu či langoše.

Vaječná melanž

Pasterovaná tekutá vaječná melanž univerzálně použitelná pro pekařskou a zejména cukrářskou výrobu, dobře šlehatelná a s vlastnostmi blízkými čerstvě vytlučeným vejcím.

Vaječná melanž

Pasterovaná tekutá vaječná melanž univerzálně použitelná pro pekařskou a zejména cukrářskou výrobu, dobře šlehatelná a s vlastnostmi blízkými čerstvě vytlučeným vejcím.