Špička s medem a jogurtem
Špička s medem a jogurtem
Receptura
| Množství | Výrobek | |
|---|---|---|
| Těsto | 50% | mouka pšeničná hladká T530 |
| 50% | Oat Mix | |
| 6% | droždí čerstvé | |
| 6% | olej řepkový | |
| 1,6% | sůl jedlá | |
| 8% | med | |
| 20% | bílý jogurt | |
| 20% | brusinky | |
| 40% | voda |
Příprava
Míchání: 4 min. pomalu, 6 min.rychle
Teplota těsta: 28 °C
Čas odpočinku těsta: 20 min.
Tvarování a dekorování: Z těstového kusu připravíme kuličky, necháme odpočinout. Po odpočinutí vytvarujeme a dekorujeme špičky. Po nakynutí nařízneme.
Čas kynutí těsta: 40 min.
Doba a teplota pečení:
I. 230°C, s párou, zavřený tah, 2 min.
II. 220°C, bez páry, zavřený tah, 5 min.
III. 200°C, bez páry, otevřený tah, 7 min.
Products
Oat Mix
Směs na výrobu ovesného pečiva a chleba se skvělou vláčností a delikátní chutí. Směs obsahuje 40% ovsa, je bez soli a zbytečných éček. Je vhodná pro čerstvé, balené i mražené výrobky.