Vícezrnné pečivo Vícezrnné pečivo

Špička s medem a jogurtem

Receptura

Množství Výrobek
Těsto 50% mouka pšeničná hladká T530
50% Oat Mix
6% droždí čerstvé
6% olej řepkový
1,6% sůl jedlá
8% med
20% bílý jogurt
20% brusinky
40% voda

Příprava

Míchání: 4 min. pomalu, 6 min.rychle
Teplota těsta: 28 °C
Čas odpočinku těsta: 20 min.
Tvarování a dekorování: Z těstového kusu připravíme kuličky, necháme odpočinout. Po odpočinutí vytvarujeme a dekorujeme špičky. Po nakynutí nařízneme. 
Čas kynutí těsta: 40 min.
Doba a teplota pečení:
I. 230°C, s párou, zavřený tah, 2 min. 
II. 220°C, bez páry, zavřený tah, 5 min.
III. 200°C, bez páry, otevřený tah, 7 min.

Špička s medem a jogurtem

Products

Oat Mix

Směs na výrobu ovesného pečiva a chleba se skvělou vláčností a delikátní chutí. Směs obsahuje 40% ovsa, je bez soli a zbytečných éček. Je vhodná pro čerstvé, balené i mražené výrobky.