Italská polévka
Italská polévka
Receptura
| Množství | Výrobek |
|---|---|
| 2500 g | voda |
| 400 g | Rajčatový protlak |
| 100 g | pšeničná mouka hladká |
| 100 g | ZeLa Delikatess |
| 100 g | cibule |
| 50 g | mrkev |
| pepř, sůl, cukr, polévkové koření |
Příprava
V hrnci rozehřejeme tuk, přidáme nakrájenou cibuli, mrkev na kostičky a restujeme do zlatova. Přidáme rajčatový protlak a orestujeme, zaprášíme moukou, přidáme vodu (nebo vývar) a rozmícháme metlou. Vaříme za občasného míchání alespoň 20 min. Polévku přepasírujeme přes cedník nebo rozmixujeme ponorným mixérem, aby byla hladká. Dochutíme solí, pepřem, cukrem a polévkovým kořením. Těstoviny uvaříme podle návodu a podáváme jako zavářku.
Products
Rajčatový protlak
Rajčatový protlak, bez cukru, pouze lehce ochucený solí. Vhodný k přípravě a dochucení pokrmů.