Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Receptura
| Množství | Výrobek |
|---|---|
| 500 g | Bramborové těsto |
| 500 g | voda |
| 400 g | uzený bůček |
| 500 g | cibule |
| 300 g | tuk |
| 800 g | kysané zelí |
| 30 g | cukr |
| 5 g | sůl |
Příprava
Směs Bramborové těsto smícháme se studenou vodou, řádně promícháme a necháme 3 min. odležet. Z těsta si připravíme placky, které plníme mletým bůčkem. Knedlíky vaříme v osolené vodě 15-20 min. Na tuku orestujeme zbytek cibule, přidáme pokrájené zelí, zamícháme a zalijeme vodou. Necháme dusit do měkka. Dochutíme solí a cukrem. Knedlíky rozkrojíme, přidáme zelí a posypeme dozlatova osmaženou cibulkou.
Products
Bramborové těsto
Instantní směs pro výrobu těst na bramborové knedlíky, taštičky, šišky apod. v prvotřídní kvalitě s vysokým obsahem bramborových vloček.
Bramborové těsto
Instantní směs pro výrobu těst na bramborové knedlíky, taštičky, šišky apod. v prvotřídní kvalitě s vysokým obsahem bramborových vloček.