Fazole á la Mexico
Fazole á la Mexico
Receptura
| Množství | Výrobek |
|---|---|
| 700 g | Mays |
| 400 g | klobása (nebo uzené maso) |
| 1.200 g | fazole red kidney |
| 200 g | cibule |
| 200 g | voda |
| 40 g | tuk |
| sůl, pepř černý mletý, chilli, oregáno |
Příprava
V hrnci rozpustíme tuk, do něj přidáme cibuli a klobásu (nebo uzené maso) pokrájené na menší kousky. Restujeme 8-10 min. Přidáme zeleninovou směs Mays, sterilované fazole a vodu podle potřeby. Provaříme a dochutíme solí, pepřem, chilli a oregánem. Podáváme s chlebem.
Products
Mays
Rajčatová náplň s kukuřicí. Skvěle se hodí do snackových výrobků, ale i pro přípravu jídel (tortilly, omáčky k těstovinám apod.).