Halušky se zelím a klobásou
Halušky se zelím a klobásou
Receptura
| Množství | Výrobek |
|---|---|
| 1.000 g | Halušky |
| 1.100 g | voda |
| 250 g | Zelná náplň |
| 200 g | klobása |
| 150 g | cibule |
| 40 g | tuk |
| 10 g | sůl |
| pepř černý mletý |
Příprava
Směs Halušky smícháme se studenou vodou v těsto, které protlačíme přes haluškové síto do vařící osolené vody. Halušky zamícháme, krátce povaříme, než vyplavou, a scedíme. Uvařené halušky propláchneme vodou. Krájenou cibuli a klobásu orestujeme na rozehřátém tuku, přidáme zelnou náplň a dále restujeme. Poté přidáme halušky, nakonec dochutíme solí a pepřem.
Products
Halušky
Instantní kompletní směs pro výrobu halušek.