Lečo s kabanosem a vejci
Lečo s kabanosem a vejci
Receptura
| Množství | Výrobek |
|---|---|
| 1.100 g | Zeleninový základ na lečo |
| 500 g | Kabanos |
| 300 g | Cibule |
| 300 g | Vaječná melanž tekutá |
| Sůl, pepř černý mletý |
Příprava
Kabanos nakrájíme na půlkolečka, cibuli na nudličky. Zeleninový základ na lečo rozdělíme na polovinu, jednu půlku propláchneme. V hrnci rozhřejeme fritovací tuk, vložíme do něj cibuli s kabanosem a orestujeme. Poté přidáme oba základy a necháme prohřát. Do vaječné melanže vmícháme sůl a pepř a zalijeme jí základ na lečo. Mícháme, dokud melanž nezhoustne. Podáváme s bramborem, chlebem apod.
Products
Zeleninový základ na lečo
Hotová zeleninová směs na rajčatovém základě s většími kousky zeleniny, určená pro přípravu leča, masa na zelenině, masové směsi na topinky apod.