Receptury pro gastronomii Receptury pro gastronomii

Rizoto s vepřovým masem

Receptura

Množství Výrobek
1.500 g Rýže
700 g Vepřové maso (mleté)
450 g Zeleninový základ na lečo
320 g Cibule
200 g Eidam 30% strouhaný
20 g tuk
Sůl, pepř černý mletý

Příprava

Rýži uvaříme v osolené vodě. V hrnci si rozpustíme tuk, přidáme mleté maso a cibuli a restujeme. Polovinu základu na lečo propláchneme. Oba základy na lečo pak přidáme k masu a cca. 5 min. mícháme. Poté přidáme uvařenou rýži, dochutíme solí, pepřem a dobře promícháme. Sypeme strouhaným sýrem.

Products

Zeleninový základ na lečo

Hotová zeleninová směs na rajčatovém základě s většími kousky zeleniny, určená pro přípravu leča, masa na zelenině, masové směsi na topinky apod.