Těstoviny s krevetami
Těstoviny s krevetami
Receptura
| Množství | Výrobek |
|---|---|
| 200 g | těstoviny |
| 200 g | krevetky |
| 100 g | Piri piri omáčka |
| 50 g | Rajčatový protlak |
| 50 ml | bílé víno |
| olivový olej, česnek, feferonka, parmazán |
Příprava
Těstoviny uvaříme podle návodu a scedíme. Na rozehřátou pánev nalijeme olivový olej, přidáme česnek nakrájený na plátky a feferonku a necháme chvíli macerovat. Přidáme očištěné krevetky, osolíme, opepříme a orestujeme. Zalijeme vínem a necháme ho svařit. Přidáme protlak a omáčku, naředíme vodou z těstovin a necháme projít varem. Uvařené těstoviny přidáme k omáčce a promícháme.
Products
Rajčatový protlak
Rajčatový protlak, bez cukru, pouze lehce ochucený solí. Vhodný k přípravě a dochucení pokrmů.
Piri piri omáčka
Rajčatová omáčka s pikantní chutí chilli papriček a kousky zeleniny, příjemně nasládlá. Ideální do pikantního snackového pečiva, jako základ na pizzu nebo do omáček k masu či těstovinám.