![Receptury pro gastronomii Receptury pro gastronomii](https://www.zeelandia.cz/receptury/receptury-pro-gastronomii/@@images/image-1280-5eca44c9e8a0444a51c2aac1bc33f6a8.png)
![Receptury pro gastronomii Receptury pro gastronomii](https://www.zeelandia.cz/receptury/receptury-pro-gastronomii/@@images/image-768-b0740a5ded6dc728569f27ab7973bdf6.png)
Zapečená bramborová kaše
Zapečená bramborová kaše
Receptura
Množství | Výrobek | |
---|---|---|
Masová směs: | 250 g | Mleté maso |
100 g | Bolognese | |
100 g | Rajčatový protlak | |
50 g | Voda | |
Kaše: | 50 g | Bramborová kaše s mlékem |
250 g | Voda (80°C) |
Příprava
Suroviny na masovou směs orestujeme a dáme do zapékacích mističek (do poloviny mističky). Směs Bramborová kaše smícháme s horkou vodou a zlehka metlou promícháme. Necháme 2 min. odstát a znovu zamícháme. Kaší naplníme zbývající část mističky a dáme zapéct pod gril.
(Suroviny na 4 zapékací mističky o průměru 8 cm)
![Zapečená bramborová kaše](https://www.zeelandia.cz/receptury/receptury-pro-gastronomii/tradicni-pokrmy/zapecena-bramborova-kase/@@images/image-400-c181f7f471e0f46f7c75f4999b9990fb.jpeg)
Products
Bramborová kaše s mlékem
Instatní kompletní směs na bramborovou kaši. Směs obsahuje sušené mléko, ředí se pouze s vodou, dobře drží svou konzistenci.
Rajčatový protlak
Rajčatový protlak, bez cukru, pouze lehce ochucený solí. Vhodný k přípravě a dochucení pokrmů.
Bolognese
Rajčatová náplň s vyváženou sladkokyselou chutí a kořením. Vhodná jako náplň do slaných pekařských výrobků a pro přípravu pokrmů (omáčky na těstoviny, zeleninové směsi k masu apod.).