Zapečená bramborová kaše
Zapečená bramborová kaše
Receptura
| Množství | Výrobek | |
|---|---|---|
| Masová směs: | 250 g | Mleté maso |
| 100 g | Bolognese | |
| 100 g | Rajčatový protlak | |
| 50 g | Voda | |
| Kaše: | 50 g | Bramborová kaše s mlékem |
| 250 g | Voda (80°C) |
Příprava
Suroviny na masovou směs orestujeme a dáme do zapékacích mističek (do poloviny mističky). Směs Bramborová kaše smícháme s horkou vodou a zlehka metlou promícháme. Necháme 2 min. odstát a znovu zamícháme. Kaší naplníme zbývající část mističky a dáme zapéct pod gril.
(Suroviny na 4 zapékací mističky o průměru 8 cm)
Products
Bramborová kaše s mlékem
Instatní kompletní směs na bramborovou kaši. Směs obsahuje sušené mléko, ředí se pouze s vodou, dobře drží svou konzistenci.
Rajčatový protlak
Rajčatový protlak, bez cukru, pouze lehce ochucený solí. Vhodný k přípravě a dochucení pokrmů.
Bolognese
Rajčatová náplň s vyváženou sladkokyselou chutí a kořením. Vhodná jako náplň do slaných pekařských výrobků a pro přípravu pokrmů (omáčky na těstoviny, zeleninové směsi k masu apod.).