Cukrářské receptury
Řez s lesním ovocem

Receptura

Množství Surovina
Korpus: 190 g Jung Basis
110 g vaječná melanž
95 g olej
Náplň: 220 g Frutafill lesní ovoce
550 g Milram šlehačka 35%
550 g voda
275 g Zeesan jogurt
Dekorace: 100 g Paletta ColdJel
10 g Scaldis Dark
10 g Frutafill lesní ovoce
65 g borůvky, maliny

Příprava

    Korpus: Všechny suroviny mícháme lyrou na 1. rychlostní stupeň šlehacího stroje po dobu 4 minut. Hmotu rozetřeme na plech 30x20 cm a pečeme při 170-180°C cca 30-35 min.

    Náplň: Zeesan smícháme s vodou a přidáme k ušlehané smetaně a Frutafillu.

    Dekorace: Scaldis nahřejeme, nalijeme na 5 cm širokou folii a rovnoměrně rozetřeme. Přejedeme zubatou kartou a stočíme i s folií do kolečka a necháme zatuhnout. Po zatuhnutí folii opatrně odstraníme.

    Kompletace: Na vychladlý korpus natřeme náplň a necháme zatuhnout. Povrch zatřeme Palettou, dekorujeme ozdobou ze Scaldisu, čerstvým ovocem a kapkami Frutafillu.

    Suroviny na plech 30x20 cm.

Řez s lesním ovocem