Cukrářské receptury Cukrářské receptury

Golden Pie s višněmi

Receptura

Množství Výrobek
Těsto: 521 g Golden Pie
313 g Vaječná melanž
313 g Olej
52 g Voda
Náplň: 600 g Frutafill višňový
Dekorace: 200 g Drobenka

Příprava

Těsto: Všechny suroviny mícháme lyrou na 1. rychlostní stupeň šlehacího stroje po dobu 3 min.

Kompletace výrobku: Hotové těsto rovnoměrně rozetřeme do formy. Trezírovacím sáčkem nastříkáme Frutafill a posypeme drobenkou. Pečeme při 180°C cca 40 min.

Suroviny na plech 60x20 cm.

Golden Pie s višněmi

Products

Golden Pie

Směs pro výrobu koláčů z lité třené hmoty, chlebíčků či muffinů. Těžší hmota, kterou ovoce nepropadá. Těsto po upečení zůstává dlouho vláčné. Vyznačuje se zlatavou barvou, méně sladkou chutí a vanilkovou vůní.

Frutafill

Ovocné gelové náplně s vysokým obsahem kusového ovoce (až 90 %), přirozená chuť a vůně čerstvého ovoce, celé plody nebo u větších druhů pokrájené pevné kusy ovoce, struktura ovoce zachována, lze zamrazovat. Výrobkům dodá přitažlivý vzhled, ovocnou chuť a texturu. Široké využití v cukrařině i gastronomii.