Cukrářské receptury
Duo roláda s lesním ovocem

Receptura

Množství Výrobek
Korpus: 520 g Piškot světlý
305 g Vaječná melanž
105 g Voda
Náplň: 600 g Debic Duo
200 g Frutafill lesní ovoce
Dekorace: 100 g Lesní ovoce (čerstvé nebo mražené)
150 g Poleva extra tmavá

Příprava

(Receptura na 1 plech)

Korpus: Všechny suroviny šleháme na 3. rychlostní stupeň šlehacího stroje po dobu 8 min. (dle typu stroje). Hmotu rozetřeme na pláty o rozměrech 60x40 cm. Pláty pečeme 7-15 min. při teplotě 180-250°C (dle typu pece).

Náplň. Ušlehanou šlehačku ručně nebo ve stroji smícháme s Frutafillem.

Kompletace: Na vychladlý plát rozetřeme náplň, stočíme roládu a necháme zachladit. Krájíme cca 4 cm silné roládky, které pokládáme a dekorujeme ovocem a čokoládovou polevou.

Duo roláda s lesním ovocem