Receptury pro gastronomii Receptury pro gastronomii

Lívance

Receptura

Množství Výrobek
Těsto: 1000 g Alpský knedlík
40 g Droždí
1200 g Voda
15 g cukr krupice
Náplň: 1000 g Frutafill borůvkový
200 g Voda

Příprava

Směs a droždí smícháme s vlažnou vodou ve vláčné těsto, které necháme nakynout cca 30 minut. Naběračkou lijeme těsto na rozpálenou pánev potřenou olejem. Smažíme po obou stranách. Frutafill smícháme s vodou a prohřejeme. Hotové lívance pak přetřeme či přelijeme Frutafillem.

Lívance

Products

Palačinky, lívance

Kompletní směs na výrobu jak palačinek, tak lívanců.

Frutafill

Ovocné gelové náplně s vysokým obsahem kusového ovoce (až 90 %), přirozená chuť a vůně čerstvého ovoce, celé plody nebo u větších druhů pokrájené pevné kusy ovoce, struktura ovoce zachována, lze zamrazovat. Výrobkům dodá přitažlivý vzhled, ovocnou chuť a texturu. Široké využití v cukrařině i gastronomii.